biWel

facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+

Menu Style

Cpanel

Plataforma Biwel

Biwel dissenya i implanta programes integrals per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones en les seves comunitats amb una plataforma innovadora.


PER A l'EMPRESA

El mòdul d'empresa està obert a usuaris amb rol d'administradors, com: departament mèdic, prevenció de riscos laborals, recursos humans, comunicació i / o direcció. S'ofereix a l'empresa diferents quadres de comandament capaços de gestionar les diferents activitats actuals en l'empresa, analitzar la millora en els hàbits saludables i la salut total de la plantilla després del programa, proposar reptes i campanyes, i analitzar l'evolució i impacte del projecte d'empresa saludable a nivell de salut, organitzatiu i econòmic. Tot això en temps real i creant una comunitat saludable.


PER AL TREBALLADOR

Analitzem el benestar, els hàbits i la salut de les persones a nivell integral: físic, psicoemocional i social, i pot veure la seva pròpia evolució mitjançant diferents apps i wearables connectats i oferir-accions personalitzades i adaptades al seu nivell en una sola eina. Totes les accions les poden trobar en el mòdul MIS ACCIONS permetent a la persona: participar en reptes corporatius (solidaris i / o saludables), participar en el rànquing grupal, apuntar-se i compartir esdeveniments corporatius interns i externs, aprendre coneixements nous gràcies al canal de recursos (notícies, webinars, infografies) i gestionar totes aquestes accions en el seu propi calendari

Per contactar amb nosaltres

Telèfon: +34 93 832 37 51
Avda. de Cerdanyola, 79-81 
planta 4, oficina 7a
08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+
 
This website has an SSL certificate by Comodo

Positive SSL

 

enisa