biWel - Qualitat de vida a la feina

biWel

facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+

Menu Style

Cpanel

Plataforma Biwel

La plataforma de Biwel és l’eina de referencia en la gestió integral del programa d’empresa saludable i la comunicació entre l’empresa i els seus treballadors, creant una comunitat saludable i sostenible.


PEL TREBALLADOR

El treballador disposa d'una eina 24/7 pel seguiment i control de la seva salut i benestar. D'una forma integral, el treballador disposa de solucions per a les diferents àrees i indicadors de la salut: exercici físic, alimentació, son, benestar emocional, tabac, indicadors metges, benestar financer, entorn social, conciliació familiar, educació i formació, entre d'altres .

Podeu sincronitzar les seves APPs i wearables favorits, crear i participar en reptes i activitats individuals o grupals, consultar i compartir materials d'ajuda per al seu dia a dia des de la seva mur saludable, o competir en rànquings saludables.

El treballador formarà part d'una comunitat saludable en la qual podrà trobar resposta a les seves preocupacions i interessos de salut permetent adquirir i mantenir un estil de vida saludable.PER L'EMPRESA

La plataforma Biwel ofereix una anàlisi i gestió total de l'evolució del projecte d'empresa saludable, des de la seva implementació i seguiment fins a l'avaluació de l'impacte sobre la salut dels treballadors i també en l'organització, tant a nivell de salut, satisfacció, social com econòmic.

Mitjançant quadres de comandament, els diferents agents de l'empresa (departament mèdic, RRHH, comunicació o direcció) podran gestionar totes les iniciatives del projecte d'empresa saludable: activitats corporatives, reptes saludables, campanyes de salut, entre d'altres, per crear una comunitat saludable que doni continuïtat a projectes de salut posteriors.

L'empresa té a la plataforma Biwel el canal de comunicació ideal per dur a terme un projecte d'empresa saludable.

Biwel integra la seva plataforma de benestar amb els serveis incompany en un mateix pack gestionant un projecte més integral

Demana més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Per contactar amb nosaltres

Telèfon: +34 93 832 37 51
Avda. de Cerdanyola, 79-81 
planta 4, oficina 7a
08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+
 
This website has an SSL certificate by Comodo

Positive SSL

 

enisa