biWel - BiWel guanyadora dels Premis UPF Emprèn 2015 modalitat empresa

biWel

facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+

Menu Style

Cpanel

BiWel guanyadora dels Premis UPF Emprèn 2015 modalitat empresa

 

premios UPF 

 

Els premis UPF Emprèn, organitzats per la Universitat Pompeu Fabra, han distingit amb 10.000 euros la millor empresa creada l'últim any.

 


premios UPF equipo
Biwel ha guanyat el premi modalitat empresa pel desenvolupament de la innovadora plataforma Bihealth: la plataforma per a Empreses Saludables. Bihealth és capaç de gestionar i monitoritzar la salut dels treballadors mitjançant wearables i ofereix un quadre de comandament integral a l'empresa mesurant l'impacte global dels seus programes de benestar. La solució de 360º és capaç d'analitzar, relacionar i detectar patrons de benestar mitjançant algoritmes propis i les necessitats per a cada empresa. De forma automàtica porta un control de l'absentisme, l'engagement mitjançant la gamificació de reptes corporatius i individuals personalitzat i la millora de la salut fomentant hàbits saludables entre la comunitat.

 

 

Bihealth ja té clients com Red Eléctrica, participant en un estudi amb la Universitat de Castella la Manxa entre 120 directius de l'empresa.

 

 

L'experiència generada en els últims 3 anys amb els serveis de consultoria, formació, intervenció i investigació de Biwel ha permès crear l'eina adaptada a les necessitats actuals i de mercat per a aquelles empreses que tenen dins de la seva estratègia corporativa millorar la seva salut empresarial. Biwel ja compta amb clients com Henkel, amb la qual desenvolupa un pla per reduir el risc cardiovascular de la seva plantilla a nivell nacional a 2-3 anys vista.

 

 

L'equip de Biwel que ha participat en el desenvolupament del projecte està format per Estel Mallorquí Ayach, directora i fundadora de Biwel salut empresarial, Miquel Vilar Flotats, consultor i coordinador de projectes a nivell nacional, Arnau Briz Riba, responsable d'operacions, Oriol Aragay Elvira, responsable informàtic, i Dani Fernández Raventós, responsable estadístic i i + d. L'acompanyen professionals externs experts en diferents modalitats: alimentació saludable, prevenció de riscos laborals, exercici físic, psicòlegs, Coah, metges amb diferents especialitats, etc.

 

 

Volem agrair de nou el reconeixement que ens ha brindat la UPF per la feina feta fins avui el qual ens ha donat molta energia per seguir avançant en el nostre camí.

 

 

Si ets empresa i vols més informació, demana'ns una demo i descarrega't el díptic!

 

 

 

 

 

Per contactar amb nosaltres

Telèfon: +34 93 832 37 51
Avda. de Cerdanyola, 79-81 
planta 4, oficina 7a
08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+
 
This website has an SSL certificate by Comodo

Positive SSL

 

enisa