biWel - Biwel i la UCLM arriben a un acord per utilitzar Bihealth a Red Eléctrica

biWel

facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+

Menu Style

Cpanel

Biwel i la UCLM arriben a un acord per utilitzar Bihealth a Red Eléctrica

 estudio red eléctrica

La institució dirigirà un estudi per analitzar l’estat de salut dels directius de Red Eléctrica de España a través de la plataforma desenvolupada per Biwel Salut Empresarial.

La Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM) utilitzarà la plataforma BiHealth, creada per Biwel Salut Empresarial, per analitzar l’estat de salut i l’estil de vida de la directiva de Red Eléctrica de España. Gràcies a aquest acord, els seus membres tindran accés a diferents paràmetres vinculats a la seva salut com, per exemple, el risc cardiovascular, el nivell de sedentarisme i els hàbits saludables.

L’estudi que engegarà la Universidad de Castilla-La Mancha estarà dirigit pel Grup GENUD Toledo que desenvolupa la seva feina en el Laboratorio de Actividad Física y Función Muscular de la Facultad de Ciencias del Deporte de Toledo.

Les dades es recolliran a través de tests i també amb l’ús de wearables, proporcionats per Garmin, que aportaran més dades a la plataforma BiHealth, de manera que Red Eléctrica pugui desenvolupar, en un futur, un pla estratègic com a empresa saludable i implantar programes integrals de salut empresarial. De la mateixa manera, a través de BiHealth els directius de l’elèctrica podran veure l’evolució i millora dels seus paràmetres de salut.

BiHealth és una plataforma d’eHealth desenvolupada per Biwel Salut Empresarial que permet una monitorització permanent de l’estat de salut de les plantilles de les empreses. Ofereix un perfil i seguiment individual per a cada treballador i presenta una evolució de diferents paràmetres i el seguiment de reptes individuals i d’empresa. BiHealth també inclou la part més empresarial amb un quadre de comandament integral que permet avaluar l’impacte de les campanyes i serveis que facilitaran la presa de decisions estratègiques en l’àmbit d’Empreses Saludables. Les dades amb les que treballa BiHealth provenen de diferents tests validats i diferents wearables sincronitzats amb la plataforma.

Per contactar amb nosaltres

Telèfon: +34 93 832 37 51
Avda. de Cerdanyola, 79-81 
planta 4, oficina 7a
08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
facebook
twitter
youtbue
linkedin
google+
 
This website has an SSL certificate by Comodo

Positive SSL

 

enisa